ADALET ANAOKULU
Fevzi Çakmak Mh. İstiklal Cad. No85

VİZYON

Tüm paydaşların yetkinliklerini harekete geçirerek sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak

MİSYON

Bütün Öğrencilerin kendilerini rahat ifade etmesini liderlik vasfına sahip bireyler olarak yetişmesini; ezberci değil düşünen, sorgulayan, dünyayı tanıyarak anlamaya çalışan bireyler olmasını sağlamak. Bireysel farklılıklara dikkat ederek ruhsal olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek. Çocukların gelişim özelliklerini en üst seviyede geliştirmek(Sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor, dil, özbakım) Geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Nesiller yetiştirmek üzere varız.

BAŞARILAR

eTwinnig Avrupa Kalite Etiketi Ödülü,Okulum Temiz Belgesi,İyi Örnekler Başarı Ödülleri,Beslenme Dostu Okul,Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğlenci-Klüp Sınıfları(Tam gün)

Sabahçı-Öğlenci-Klüp Sınıfları(Tam gün)

07:50-12:50 SABAHÇI 07:50-17:30 KLÜP SINIFLARI 12:30-17:30 ÖĞLECİ

Klüp Sınıflarımızda ingilizce eğitimi verilmektedir.

Doğalgaz Kalorifer

5 km.

Adliye sarayının bahçesinde

Kontenjan Bilgileri

Sınıflarımız yaş gruplarına göre 3 yaş-4 yaş-5 yaş olarak ayrılmıştır.Sınıf mevcutları yaş gruplarına göre değişiklik göstermektedir.

Sportif Etkinlikler

Çocuk klüplerimizde jimlastik,step dans,bahçe etkinlikleri vb. aynı zamanda müzik sınıflarımızda bateri,piyano ritim etkinlikleri vb.Resim sınıfımızda Ebru sanatı,kil çalışmaları,boyama etkinlikleri vb.Ayrıca satranç,basit ingilizce,basit matematik çalışmaları yapılmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Robotik kodlama,Deneyler,Basit Matematik ve Fen ve Doğa çalışmalarımız yapılmaktadır.

eTwinnig Projelerimiz,Eğitimde İyi Örnekler projelerimiz yürütülmektedir.

Diğer Hususlar

Her çocuk tek ve özeldir sloganımızla..Kaliteli eğitim,kaliteli personel..Güler yüz,saygı ve sevginin hakim olduğu..Tüm gelişim alanlarının desteklendiği bir kurum olmaktan gurur duymaktayız.